Häxört från IKEA

Nu kommer årstiden då man helst spenderar mer tid under ett täcke i exempelvis sängen. Galet kallt i Stockholm idag. Bäddset är ju viktigt. Både i syftet att de ska vara sköna men även för att det är en viktig detalj i sovrummet. Det finns många dyra varianter och det kanske inte passar alla plånböcker och därför vill jag tipsa om Häxört från IKEA som är så jäkla grymt för det facila priset 299 kronor. Kolla in lite inspo nedan där jag har bäddat med Häxört och lite andra detaljer från mitt sovrum som jag gillar.

På nattduksbordet har jag saker jag tycker om som tex. mina första skor från 1979.

Spara härliga förpackningar och använd som inredningsdetaljer. Här från Glossybox, Marc Jacobs, Hermes och Skultuna.

Blommorna är viktiga. Så härligt att vakna upp och se blommor. Faktiskt. Efter många år som småbarnsmorsa med blöjor, nappar och vällingflaskor på nattduksbordet så är det så jäkla härligt att istället se blommor.

Alltså inte ofta jag ligger och läser tidningar och äter choklad i sängen, en visst ser det jääääkligt härligt ut? Tanken är god kan man säga.

Har just flyttat in kristallkronan som jag fått av mina föräldrar till sovrummet. Och det blev fint, som att sova på Grand Hotell (även om just det hotellet är i blåsväder just nu). Men ni fattar feelingen. Bra ju!

Write a comment