Ljusstakar från Indiska

Nu kommer ju tiden då det i stort sätt är mörkt hela dygnet för oss nordbor. Det är ju i alla fall mörkt när man går från jobbet och när man kommer hem om man har ett 9-5-jobb och då behöver man ljus och vääääärme. Jag har ett helt skåp med olika ljusstakar i olika former och färger men kan alltid komplettera med ett par till tänker jag. Så tänker jag förvisso kring allt. Min plånbok tycker inte att det resonemanget är lika hundra som jag tycker. Men det är ju jag som bestämmer.

Hitta denna goding på Indiska igår. En vacker grenljustake (Bransch ljusstake mässing) som verkligen kommer vara fin när man dukar till middag i höst och vinter. Indiska hade mycket fint just nu så är ni på jakt efter lite nya varianter gör ett besök där och nedan följer lite inspiration.

BRANCH Ljusstake Mässing på mitt matbord
Det finns fler som jag tycker är fina som finns i sortimentet hos Indiska just nu. Om man exempelvis har förälskat sig i KLONG Constella finns billigare alternativ i samma stil just nu.

Write a comment