Välkommen till Home by Rosmalm

Välkommen till förlängning av mitt Instagramkonto @ homebyrosmalm.

Syftet är att beskriva mina inredningsprojekt i text och bild och också ge de full story kring trender, platser jag besöker i jakten på inspriration för inredning. Givetvis vardagliga betraktelser också men mest inredning och allt som är relaterat till det.

homebyanna11

Vem är jag då?

Jag heter Anna Rosmalm och är 38 år. Jag bor i ett hus på 130 kvm från 1974 i Saltsjöbaden utanför Stockholm och har så länge jag kan minnas varit intresserad av inredning. Delvis kommer det från mina föräldrar som alltid varit intresserade av inredning och allt som kommer med det men också digitaliseringen och tillgängligheten av inspiration som kommit med den har varit bidragande.

Anna Rosmalm
Detta är jag alltså @ homebyrosmalm Foto: Emily Dahl

Vidare har jag länge varit sugen på att blogga igen. Japp, jag bloggade i mitten på 2000-talet när bloggen vi känner idag föddes. Totalt, i de bloggar jag drev, producerade jag över 6000 inlägg så kärleken till det skrivna ordet finns.

Hoppas ni vill hänga med.

Write a comment